Selecteer een pagina

OVER ONS

Motomotive staat voor kwaliteit, en perfectie zit in het DNA van ons bedrijf. Het is onze missie om de kwaliteitsstandaard van de motoren in de showroom hoog te houden. Wij investeren dan ook veel tijd en energie in het vinden van perfecte motoren met een gezond verleden.

Tot in de puntjes

Om ervoor te zorgen dat iedere motorfiets in onze showroom in topconditie verkeert, wordt hij technisch nagekeken volgens een checklist van meer dan 80 punten en wordt tevens de motorolie, oliefilter en remvloeistof standaard vervangen. Vervolgens wordt de motorfiets grondig en professioneel gewassen en gepoetst zodat je de werkelijke staat van iedere motorfiets kunt beoordelen.

Zorgeloos genieten

Al onze motorfietsen worden grondig gecontroleerd en deskundig rijklaar gemaakt, ze zijn in onberispelijke staat en klaar om nieuwe wegen te ontdekken. We verlenen op al onze motorfietsen standaard garantie, zonder dat je hier extra voor moet betalen;
– 6 maanden als de motorfiets jonger dan 10 jaar is en minder dan 50.000 km heeft. 
– 3 maanden als de motorfiets meer dan 50.000 km heeft of ouder dan 10 jaar is.

Bezichtiging en proefrijden

Heb je een van onze motorfietsen op het oog, maak dan een afspraak om hem te komen bezichtigen in onze showroom in Oosterhout (NB). Bij droog weer en een droog wegdek kun je na een bezichtiging en serieuze interesse een proefrit maken. 

Om teleurstelling te voorkomen bieden wij je de mogelijkheid een motor voorafgaand aan de bezichtiging te reserveren door middel van een aanbetaling.

Proefrit aan huis

Ook een proefrit aan huis behoort tot de mogelijkheden, na het reserveren met een aanbetaling komen wij dan met de motor bij je thuis zodat je hem in alle rust kunt bekijken en proefrijden in je eigen omgeving, we informeren je graag over deze service.

Direct meenemen

Al onze motorfietsen worden voordat ze de showroom in worden gereden al klaargemaakt voor aflevering, ze moeten voldoen aan een lange checklist, de motorolie, oliefilter en remvloeistof worden vervangen en de brandstoftank voorzien van minimaal 5 liter brandstof. Zo kun je de motorfiets na tenaamstelling en volledige betaling direct meenemen.

Transparant

Motomotive is transparant en werkt met vaste, scherpe prijzen inclusief garantie zonder extra afleverkosten. Bij ons geen handjeklap, in plaats daarvan geniet je bij Motomotive altijd van een scherpe, vaste all-in prijs. Wel zo fijn, zo weet je direct waar je aan toe bent.

Betaalgemak

Je hebt bij ons je droommotor gevonden, maar er staat nog één ding tussen jou en die machtig mooie machine. En dat is je budget.

Dan is NU Motorrijden voor jou de oplossing. Het handige motor lease plan van NU Motorrijden is een overzichtelijke financiering van je motor met heldere lease voorwaarden waarbij vrijheid en eerlijkheid voorop staan! Maandelijks betaal je stukje bij beetje het aankoopbedrag terug. Of het deel van het aankoopbedrag, als de motor gedeeltelijk buiten je budget valt. Net wat je wilt. Je rijdt je motor onze showroom uit en weet dat het met de betaling goed komt.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, klik dan hier.