Selecteer een pagina

OVER ONS

Onderhandelen hoeft niet meer. Motomotive is transparant en werkt met vaste, scherpe prijzen, inclusief 6 maanden garantie bij uw lokale merkdealer,  zonder extra afleverkosten. 

Wat kan er van de prijs af?

Nooit meer handjeklap, in plaats daarvan geniet je bij Motomotive altijd van een scherpe, vaste all-in prijs. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over je onderhandelingsvaardigheden waardoor je heel comfortabel de motorfiets van jouw dromen kunt uitkiezen.

Topconditie

Om er voor te zorgen dat iedere motorfiets in onze showroom in topconditie verkeert  wordt hij technisch nagekeken en de motorolie en het oliefilter worden vervangen. We hanteren een checklist van meer dan 50 punten om er zeker van te zijn dat er niets over het hoofd wordt gezien. 

Vervolgens wordt de motorfiets grondig en professioneel gewassen en gepoetst zodat je goed de werkelijke staat van iedere motorfietsen kunt beoordelen.

Zorgeloos genieten

Opstappen, wegrijden en je beschermd voelen; op iedere motorfiets die wij verkopen verlenen wij standaard 6 maanden garantie.

Al onze motorfietsen worden grondig gecontroleerd en deskundig rijklaar gemaakt. Ze zijn in onberispelijke staat en klaar om nieuwe wegen te ontdekken. Maar zelfs met zorgvuldig en nauwgezet onderhoud kan pech niet altijd worden voorkomen.

Wij vinden het belangrijk dat je altijd zorgeloos kunt genieten van je nieuwe aankoop, ook als je onverhoopt garantiewerkzaamheden moet laten uitvoeren. Daarom werken wij samen met BikeGarantie by CarGarantie. Voor garantie kan je dan namelijk gewoon terecht bij je lokale merkdealer, dankzij een Europese dekking kun je zelfs tijdens je motorvakantie bij de dichtstbijzijnde merkdealer garantie werkzaamheden laten uitvoeren.

Voor meer informatie over onze garantie klik je hier.

Motor bezichtigen en proefrijden

Heb je een van onze motorfietsen op het oog en wil je hem in het echt zien? Kom dan tijdens onze openingsuren naar onze showroom in Oosterhout (NB). Bel voor je vertrekt om te informeren of de motor die je op het oog hebt nog beschikbaar is. Bij droog weer en een droog wegdek kunt je na een bezichtiging en serieuze interesse een proefrit maken. Wil je graag buiten onze openingsuren een motorfiets bezichtigen dan kan dit op afspraak.

Direct meenemen

Al onze motorfietsen worden voordat ze de showroom in worden gereden al klaar gemaakt voor aflevering, ze moeten voldoen aan een lange checklist, de motorolie en het oliefilter worden vervangen en de brandstoftank voorzien  van minimaal 5 liter brandstof.  Zo kun je de motorfiets na tenaamstelling en volledige betaling direct meenemen en hoef je dus niet nogmaals terug te komen als je een motorfiets wilt kopen. 

Betaalgemak

Je hebt bij ons je droommotor gevonden, maar er staat nog één ding tussen jou en die machtig mooie machine. En dat is je budget.

Dan is NU Motorrijden voor jou de oplossing. Het handige motor lease plan van NU Motorrijden is een overzichtelijke financiering van je motor met heldere lease voorwaarden waarbij vrijheid en eerlijkheid voorop staan! Maandelijks betaal je stukje bij beetje het aankoopbedrag terug. Of het deel van het aankoopbedrag, als de motor gedeeltelijk buiten je budget valt. Net wat je wilt. Je rijdt je motor onze showroom uit en weet dat het met de betaling goed komt.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, klik dan hier.